Spotify voor iOS 4

Spotify voor iOS 4 0.4.26

Ervaar de immense muziekcollectie van Spotify op je mobiel

VOOR

  • Geweldig muziekaanbod
  • Snelle stream in Online Modus
  • Synchroniseert playlists met pc/Mac
  • Zet muziek op toestel voor Offline Modus
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Stuur liedjes naar vrienden

TEGEN

  • Minder opties dan pc-/Mac-versie
  • Knaagt aan batterijleven

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de streaming categorie voor alternatieve applicaties.

Met de Spotify app luister je met je iPhone, iPod of iPad naar muziek uit de gigantische online catalogus van de populaire applicatie voor pc en Mac. Naast een internetconnectie heb je hier wel een Premium betaalaccount voor nodig.

Let op: deze versie werkt niet op iPad of devices met iOS 5.0 geïnstalleerd. Deze download is dan ook bedoeld voor iPhone en iPod touch met iOS 4.0 (of hoger).

Deze applicatie installeer je gratis, maar voor alle duidelijkheid: zonder abonnement kom je niet verder dan het login-scherm. Eenmaal binnen beschik je over een fantastische muziekspeler. De intuïtieve gebruikersinterface is duidelijk gebaseerd op de iTunes-speler voor iPhone/iPod. In de online modus streamen liedjes snel en met prima geluidskwaliteit. Je favoriete muziek vind je niet alleen via de uitstekende zoekfunctie: de Spotify-app importeert ook playlists die je op de pc of Mac hebt aangemaakt.

Spotify Mobile biedt een grote bonus: je kunt muziek ook gewoon offline beluisteren. In het Playlists-menu selecteer je de gewenste afspeellijst(en) met de "Offline playlists"-knop: na een poosje synchroniseren staat de muziek op je toestel. Handig als je bijvoorbeeld met je iPod gaat joggen. Wat als je hierna op de computer liedjes aan een playlist toevoegt? Zodra je iDevice weer online is, 'voelt' de Spotify-app dit meteen en synchroniseert 'ie erop los.

De fervente Spotify-gebruiker mist waarschijnlijk enkele functies uit de pc-/Mac-versie. Zo vind je bijvoorbeeld geen informatie over bands of gerelateerde artiesten. Hou bovendien je batterij in de gaten, want de online modus vreet energie. Wees er daarnaast van bewust dat Spotify Mobile veel dataverkeer genereert: heb je geen oneindige internetbundel, dan kunnen de kosten oplopen.

Spotify brengt de interactieve online music player nu ook naar je iDevice, en hoe! Zijn de irritante reclames niet genoeg reden voor een betaalaccount, dan is deze Spotify-app dé reden om te heroverwegen.

Meeste downloads Audio voor iphone

Meer
Spotify voor iOS 4

Download

Spotify voor iOS 4 0.4.26

Beoordelingen about Spotify voor iOS 4